måndag 22 oktober 2012

Stickevent



Nu är den roligaste helgen förbi för denna gång, men vilka dagar, mycket skratt och prat, stickning och handel, många tack till mina medresenärer och Anna och Karin med barn i Habo, vill att det nästan gått ett år så man är på väg igen. Kramar. Måste få visa hur fint mitt garn blev som jag färgade. Men som vanligt ger inte kameran garnet rättvisa.


4 kommentarer:

  1. Nu hittade jag din blogg, åh så kul att träffas igen, hoppas resan hem gick bra för er. jag somnade i alla fall riktigt gott i min egen säng sen, Hälsa alla de andra

    SvaraRadera
  2. Det blev ju riktigt tufft med alla färger! Jag är riktigt trött och det är lite svårt att komma in i de vanliga rutinerna, och Fredrik har inte riktigt haft tid till att lyssna på allt jag vill berätta, och då saknar man ju er ännu mer! :) men jag tror att dom blir klara i dag så då kommer jag väl att prata öronen av honom hihi ;) många kramar

    SvaraRadera
  3. Jag önskar också att tiden ska gå fort, men jag håller tummarna hårt för att det ska bli något stickigt på Gotland i vår så att vi ses tidigare. Jag har redan förvarnat här hemma. =) Vilken helg va!
    Ditt garn blev supersnyggt. Själv är jag inte riktigt nöjd med mitt.
    /kraaaaam

    SvaraRadera
  4. Åh, det är här du är....=)
    Jag blev också nöjd med mitt garn i år. Ditt blev ju jättefint. Nu återstår bara att hitta på något fin modell att göra av det.
    /Anna

    SvaraRadera